top of page

Midwinterfeest Brugge 2022

De authentieke Sint-Annawijk vormt opnieuw het decor voor een sfeervolle kerstmarkt met ambachtelijke producten. Zoals elk jaar vind je er ook mijn GlassWear collectie.


Zondag 11 december 11 tot 18u


De kerstmarkt in de Balstraat is elk jaar een succes en wordt gewaardeerd omwille van het gevarieerde artisanale aanbod.

Het Volkskundemuseum is voor de gelegenheid gratis toegankelijk; een ideale gezinsuitstap. Na een bezoek aan de rijke collectie kunnen kinderen creatief aan de slag aan de knutseltafels. In de binnentuin van het museum is er een gezellige winterbar. In het museum vinden demonstraties plaats van vaklui en zijn de spekkenbakker en speculaasbakker aan het werk te zien.


Het Kantcentrum aan de overkant van de straat houdt eveneens demonstraties en workshops. In de loop van de namiddag kun je uit volle borst meezingen met het intussen gerenommeerde koor van No Notes.


In de Jeruzalemkapel zijn gidsen aanwezig en op het Adornesdomein brengt een verteller authentieke kerstverhalen. Daar zijn ook Kerstkraampjes die je in de gepaste sfeer brengen.

Ook de Sint-Janshuismolen is voor de gelegenheid doorlopend gratis open en maalt die dag graan (indien het weer het toelaat)Commenti


bottom of page