top of page

'Place du Tertre' in Zonnebeke

De Zonnebatjes zijn al jaren de topper op de Zonnebeekse activiteitenkalender. Met het foodtruckfestival op vrijdag, de schlagerparade op zaterdag en de braderie en ambachtenmarkt op zondag lokken de Zonnebatjes tienduizenden bezoekers in het eerste weekend van juni.

Dit jaar neemt GlassWear op zondag 2 juni voor het eerst deel aan bij 'Place du Tertre' tijdens de Zonnebatjes in de Langemarkstraat in Zonnebeke.


Laat je inspireren door de levendige sfeer op 'Place du Tertre' terwijl je advies krijgt over het juweel en de kleur die het beste bij jou past. Met een assortiment van meer dan 200 verschillende kleuren, vind je zeker de perfecte match. Ontdek de nieuwste creaties en geef je zomerse look een unieke touch met een kleurrijk GlassWear juweel! Het ideale moment om jezelf of een geliefde te verwennen met een uniek handgemaakt cadeau.
Daarnaast zijn er ook verschillende live acts & animatie en kunnen bezoekers zich uitleven op de kermis. Mis ook zeker de hoofdact Saurus - Giant Beasts in de centrumstraten niet, waarbij de straten ingenomen worden door Dinosaurussen uit pre-historische tijden.


Klik hier voor het volledige programma van de Zonnebatjes.


Place du Tertre


Zondag 02.06.2024 van 13.00u tot 18.00u

Langemarkstraat, Zonnebeke

Gratis toegang


Betaling enkel cash of met Payconiq.


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page